Денес го преселивме караванот во Скопје, каде од пред Владата покрај останатите барања го испративме и главното барање:
❗️79% ПОКАЧУВАЊЕ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ, ЗАТОА ШТО РАБОТНИКОТ ЗАСЛУЖУВА ПОВЕЌЕ.
 

no images were found