Автор: Buboo@Nsp

Прва работна средба со Министерот за внатрешни работи г-дин Панче Тошковски

Денес во Министерството за внатрешни работи како ново раководство на Независниот синдикат на полицијата во состав Мартин Ефрмов Претседател на НСП, Миле Милески Генерен секретар и Помошниците генерален секретар Фљорим…

Остварени посети на повеќе организациски единици од редовната и шумската полиција

На 16ти и 17ти Јули, остваривме поединечни работни посети на повеќе организациски единици од делот на редовната и шумската полиција и тоа: – ОВР Пробиштип -ОВР Кратово -ОВР Паланка -ШПС…

НСП во посета на планината Серта

Денес Претседателот на НСП Мартин Ефремов, Генералниот секретар Миле Милески, членот на претседателството на НСП Томислав Павловски и адвокат Антонио Саздов на планината Серта ги посетија и донираа ладна вода…

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ Од денеска до средината на следната недела Македонија е во портокалова фаза од опасност од високи температури. Владата вчера на седница усвои нови мерки кои важат од денес со…

Во Р. Албанија почетната плата со новите покачувања во полицијата изнесува над 50.000 денари.

Ако некогаш бевме лидери, денес земјите во регионот веќе се далеку пред нашите плати. Во Р. Албанија почетната плата со новите покачувања во полицијата изнесува над 50.000 денари. Како држава…

Сектор безбедност на Левица ја информира јавноста

Најостро го осудуваме ваквиот тип на охрабрувања и сметаме дека ваквите одлуки негативно ќе влијаат врз постапувањето на полициските службеници и врз целокупниот безбедносен систем. Полициските службеници се луѓе со…