Категорија: Активности

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ Од денеска до средината на следната недела Македонија е во портокалова фаза од опасност од високи температури. Владата вчера на седница усвои нови мерки кои важат од денес со…

Во Р. Албанија почетната плата со новите покачувања во полицијата изнесува над 50.000 денари.

Ако некогаш бевме лидери, денес земјите во регионот веќе се далеку пред нашите плати. Во Р. Албанија почетната плата со новите покачувања во полицијата изнесува над 50.000 денари. Како држава…

Сектор безбедност на Левица ја информира јавноста

Најостро го осудуваме ваквиот тип на охрабрувања и сметаме дека ваквите одлуки негативно ќе влијаат врз постапувањето на полициските службеници и врз целокупниот безбедносен систем. Полициските службеници се луѓе со…

15% пониски цени и можност за плаќање на 12 рати (СН Осигурителен брокер АД Битола)

Независниот синдикат на полицијата склучи договор со СН Осигурителен брокер АД Битола. ​Членовите на НСП се стекнуваат со право да добијат 15% пониски цени и истовремено можност за плаќање на…

Одржани работни состаноци со колегите од РЦ Запад и СВР Охрид

Претседателот на НСП Мартин Ефремов, Помошник генералниот секретар️ Фљорим Алими и адвокат Антонио Саздов одржавме работни состаноци со колегите од РЦ Запад и СВР Охрид, при што остаривме поединечни посети…