Ден на полицијата на Република Србија

Честитка по повод Денот на полицијата на Република Србија Почитувани припадници на полицијата на Р.Србија Во име на Независниот синдикат на полицијата ви упатуваме искрени честитки по повод Денот на…

Кратка споредба на условите во одмаралиштата на Српскиот МУП во Златибор и на Македонското МВР на Пониква

Кратка споредба на условите во одмаралиштата на Српското МВР односно Српскиот МУП во Златибор и на Македонското МВР на Пониква… Недомаќинското функционирање на нашите власти е единственото логичко образложение за…

Одржан состанок со претседателите од Одделот за заштита на определени личности и објекти

Денес одржавме состанок со претседателите од Одделот за заштита на определени личности и објекти со кои направивме детална анализа на состојбите во сите 5 сектори и критичните точки за кои…

Одржан состанок со претседателите на Независниот синдикат на затворската полиција и администрација.

Денес во просториите на НСП во Скопје, новото раководство на синдикатот одржа состанок со претседателите на Независниот синдикат на затворската полиција и администрација. НСП како Грански синдикат останува посветен на…

Oдржана е првата конститутивна седница на Балканската полициска унија

Мартин Ефремов: Во рамките на посетата на Златибор, Р.Србија, одржана е првата конститутивна седница на Балканската полициска унија на која како Претседател на Унијата предложив изработка на идентични интернационални членски…

НСП со учество на Полицијада 2024

На покана на Српскиот синдикат на полицијата во рамките на соработката која произлегува од Балканската полициска унија, во периодот од 07 до 09.06.2024 година, делегација на НСП учествуваше на Полицијада…

Одлука за носители на функции во НСП

По двомесечните консултации и анализи, денес со именувањето на Генерален секретар и Помошници генерални секретари го комплетираме раководството на Независниот синдикат на полицијата и отпочнуваме процес на заеднички реформи и…