Ознака: НСП

Голема победа за НСП. Конечно започна процесот за добивање на репрезентативност!

Претседателот на Независниот синдикат на полицајците, Гоце Делчев Тодев изјави дека заврши времето на УПОЗ и останатите полициски синдикати кои, според него, само навидум се бореле за правата на вработените…