Ќе сноси ли некој конечно одговорност за овој скандал? Го повикуваме ЈАВНО ОЈО Скопје веднаш да постапи и овој настан да биде расчистен.

Го повикуваме Министерот веднаш да преземе мерки и уште во текот на утрешниот ден оваа категорија на колеги да го добијат потребниот додаток.

Прилогот е превземен од  sitel.com.mk