👮‍♂️По претходно потпишан договор помеѓу НСП и општините Василево, Босилово и Ново Село за избор на најдобар полициски службеник со место на живеење во горенаведените општини, на предлог на старешините во ПС Струмица ,БПС Струмица и ПО Ново Село беа избрани :
👉Партиков Панче за општина Василево
👉Назов Кирил за општина Босилово
👉Николов Стојан за општина Ново Село
🎉Честитки до нив и многу успех во иднина на професионален и приватен план.
🤝 Посебна благодарност до претседателот на СВР Струмица, Миле Милески и претседателот на ПС Струмица за нивниот ангажман околу изборот.
 

no images were found