Склучен уште еден договор со општина Босилово која исто така од оваа година воведува избор за ,,Најдобар полицаец” и доделува награда од 18.000 денари.
👏 Се повеќе општини ја даваат поддршката на полицијата и Независниот синдикат на полицијата, а со тоа се допринесува и на јакнење на соработката меѓу полицијата, општината и граѓаните.